Il·lustramur d'ocells autòctons a Barcelona




El proper dia 5 de juny, per celebrar el Dia Internacional del Medi Ambient, Art En Massa, col·lectiu d'artistes heterogeni format per alumnes que han cursat el cicle d'Arts Aplicades al Mur a l'Escola Massana, Il.lustraciència  - Premi Internacional d'Il·lustració Científica, iniciativa de l'Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), realitzarem una acció d'art urbà a Barcelona. Concretament, crearem un mural sobre ocells autòctons, entre les 10h i les 18h al Parc de les Tres Xemeneies (Paral·lel). 

Aquesta acció compta amb el patrocini de la FECYT (Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología) i el MINECO i el suport de l'empresa Valentine.

Esteu convidats a participar-hi dibuixant o si voleu podeu venir a gravar o fer fotografies, sereu benvinguts! :-)

Aquí teniu l'esdeveniment creat a Facebook on podeu veure el cartell per aquesta edició: https://www.facebook.com/events/729239697193858/

Dades generals:
Data: 5 Juny 2015 
Horari: de 11h a 18 h 
Descripció: L'agrupació Art En Massa i Il·lustraciència realitzarem una acció d'art urbà, amb el patrocini de la FECYT (Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología) i el MINECO, al Parc de les Tres Xemeneies de Barcelona. Durant tot el dia es crearà un mural relacionat amb els ocells autòctons.   
Destinataris: Tots els públics
Organitzador: Il·lustraciència, iniciativa de l'Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), i el col·lectiu Art en Massa   
Lloc: Parc de les Tres Xemenies de Barcelona (Av. Paral·lel, 49)   Metro L3 Paral·lel   
Més informació: cal inscripció (gratuïta) prèvia a illustraciencia@gmail.com   



FOTO GALERIA: https://www.flickr.com/photos/illustraciencia/sets/72157651752099383